نوشته شده توسط : وستا

مدیا کانورتور به عنوان وسیله های لایه ۲ و لایه فیزیکی در دسترس هستند و می توانند برخی از ویژگیهای سوییچینگ مثل VLAN را فراهم سازند و در انواع شبکه ها و نرخ داده های مختلف قابل بکارگیری هستند. مدیا کانورتور وسیله ای انعطاف پذیر و مقرون به صرفه برای پیاده سازی و بهینه سازی پیوندهای فیبر و مس در انواع شبکه ها هستند. متداول ترین و پرکاربرد ترین نوع مدیا کانورتور جهت تبدیل سیگنال الکتریکی در کابل های مسی به سیگنال های نوری در کابل فیبر نوری و بالعکس بکارمیرود.
اتصال فیبر نوری زمانی ضروری است که فاصله دو دستگاه موجود در یک شبکه بیشتر از ماکزیمم فاصله ساپورت شده توسط کابل مسی باشد. تبدیل بستر مسی به بستر فیبر نوری با استفاده از مدیا کانورتور ، دو دستگاه تحت شبکه با درگاه مسی را قادر می سازد از طریق کابل فیبر نوری در مسافت های طولانی به یکدیگر متصل شوند.

مدیا کانورتور همچنین برای تبدیل بین طول موج ها (Wavelength) در کاربردهای WDM نیز بکار میرود.

مزایای مدیا کانورتور

پیچیدگی شبکه ، برنامه های مورد نیاز و تعداد فزاینده دستگاه ها در شبکه متعاقبا افزایش سرعت و پهنای باند و مسافت های طولانی را به دنبال خواهد داشت . مدیا کانورتور ها برای این موارد راه حل های مناسبی را در صورت نیاز به فیبر نوری ارائه می دهند. مدیا کانورتور ها طیف گسترده ای از پروتکل ها ، نرخ داده ها و انواع بسترهای شبکه را پشتبانی می کنند و باعث بوجود آمدن یک شبکه امن و مقرون به صرفه می شوند

1- افزایش فاصله ها در شبکه توسط تبدیل بستر مسی به بستر فیبر نوری و گسترش پیوندهای فیبر
2- اضافه نکردن تجهیزات اضافی از قبیل سوئیچ و روتر در شبکه و حفظ سرمایه با تجهیزات موجود
3- افزایش پهنای باند با استفاده از کاربردهای WDM

مدیا کانورتور فیبرنوری تنها برای تبدیل فیبر نوری به بستر مسی بکار نمی روند و تبدیل انواع فیبرهای نوری به هم را نیز شامل می شوند . مدیا کانورتورها در شبکه های اترنت، سرعت های 10/100Mbps و 1000Mbps ساپورت می کنند و علاوه بر آن ویژگیهای مدیریتی همانند VLAN,QOS, و کنترل پهنای باند را نیز پشتیبانی می کنند این ویژگیها استقرار داده هایی همچون صدا و تصویر را برای کاربر ها تسهیل می کند . و با فعال کردن اتصال بین سوییچها ، سرورها و روترهای موجود باعث کاهش هزینه و حفظ سرمایه می شود. همچنین با استفاده از تکنولوژی WDM و تبدیل طول موج از نصب مجدد کابل فیبر نوری جلوگیری می کند.

انواع مدیا کانورتور فیبرنوری
مدیاکانورتور فیبرنوری به مس
مدیا کانورتور فیبرنوری به فیبرنوری

پروتکل هایی که مدیا کانورتور ها پشتیبانی می کنند عبارتند از

- 10/100Mbps، گیگابیت و 10G
- 10G OTN
- T1/E1 و T3/E3/DS3
- SONET شامل (OC-3,OC-12,OC-48 & OC-96)
- Fiber Channel
- سریال RS232/422/530

سایر محصولات وستا

سوئیچ poe   مبدل فیبر نوری  کابل شبکه  پچپنل   سوییچ شبکه

 


:: بازدید از این مطلب : 436
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وستا

 

کیستون جک شبکه (Keyston) یک قطعه اتصال مادگی است معمولا روی پچپنل یا فیس پلیت ها روی دیوار و ترانک نصب می گردد و به ما کمک می کنند که دستگاه های تحت شبکه را به کمک پچ کورد به بستر شبکه متصل نماییم . کیستون ها در طرح ها و اشکال مختلف در سیستم کابل کشی ساختیافته بکار می روند بطوریکه برای هرنوع کابل کیستون مخصوص همان کابل نیز موجود است و این انعطاف پذیری در تطبیق از مزیت های بارز این قطعه می باشد.
از آنجا که نوع کیستون با کانکتورهای نری آن مشخص می شود اصطلاح کیستون همراه با جک آورده می شود به عنوان مثال کیستون جک RJ11 و کیستون جک RJ45 .

انواع کیستون جک

- کیستون جک شبکه : که شامل کیستون های Cat5e,Cat6,Cat6A و Cat7 می باشد که هم بصورت UTP و هم بصورت شیلددار (فلزی) طراحی می شود. مسلما کیستون جک UTP‌ درکنار کابل های UTP کیستون فلزی در کنار کابل های شیلددار اعم از FTP,SFTP,STP و FFTP بکار گرفته می شود .
- کیستون جک تلفنی : که شامل کیستون های Cat3 می باشد و درکنار کابل های مخابراتی مورد استفاده قرار میگیرد.
نحوه اتصال کابل شبکه به کیستون بسته به طراحی کیستون به وسیله ابزار پانچ و یا بدون استفاده از ابزار پانچ (Tools Free) انجام می شود . کیستون ها معمولا از استانداردهای سیم بندی شبکه TIA568-A و TIA568-B پشتیبانی می کنند که با لیبل روی کیستون مشخص می شوند.

کیستون جک برای بکارگیری در دو انتهای کابل می باشند که معمولا یک سمت به پچپنل و سمت دیگر به پریز شبکه ختم می شود. در برخی از برندها کیستون های بکار رفته در پچپنل با کیستون های مخصوص پریز شبکه یکسان هستند که در اینصورت پچپنل ها معمولا بصورت آنلودد (Unloaded) می باشند ولی اغلب مواقع بخاطر متفاوت بودن فضای پچپنل با فضای پریز شبکه ، کیستون های آنها نیز از نظر شکل متفاوت هستند .

سایر محصولات وستا     

     کابل شبکه       سوییچ شبکه    پچپنل

 


:: بازدید از این مطلب : 480
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وستا

پچپنل فیبر نوری

پچپنل فیبر نوری معمولا به عنوان یک پنل واسط برای اتصال کابل فیبر نوری و تجهیزات نوری موجود در شبکه می باشد .

پچپنل فیبر نوری هم بصورت رکمونت و هم بصورت دیواری طراحی می گردد. از نظر فیزیکی پچپنل فیبر نوری شامل یک محفظه فلزی است که پنلهای آداپتور سینی های ثابت و کشویی جهت ذخیره کردن بهینه کابل فیبر نوری در فضای موجود می باشد .

ساختار پایه ای پچپنل شامل آرایه ای از آداپتور هاست که هر آداپتور فیبر نوری به عنوان واسطی است که توسط پچکورد تجهیزات نوری را به کابل فیبر نوری متصل می کند . همانطور که می دانیم آداپتور فیبر نوری از یک طرف به کابل فیبر نوری متصل می باشد که برای این کار ، کابل فیبر نوری ، فیوژن شده و درکاست موجود در پچپنل قرار می گیرد که این اتصالات معمولا ثابت و بدون تغییر می باشد و از طرف دیگر توسط پچکورد به تجهیزات نوری همانند ماژولهای SFP سوئیچ شبکه متصل می گردد که قابل تغییر است.

مزایای پچپنل فیبر نوری


- سربندی تارهای فیبر نوری را بسیار آسان می کند
- سازماندهی و مدیریت آسان پورتهای متصل به تجهیزات فیبر نوری
- هزینه های ناشی از ساییدگی و پارگی را در محل ورودی پورتها به حداقل می رساند

ویژگیهای پچپنل فیبر نوری
- پچپنل فیبر نوری هم برای کاربردهای داخل ساختمان (Indoor) و هم برای کاربردهای خارج از ساختمان (Outdoor) ساخته می شوند که می تواند بصورت رکمونت یا دیواری باشد پچپنل فیبر نوری رکمونت مخصوص قرار گرفتن در رک شبکه است و دارای استاندارد ۱۹ اینچ و پچپنل فیبر نوری دیواری مخصوص قرار گرفتن روی دیوار یا درون تابلو می باشد . در پچپنل فیبر نوری اتصال بصورت مستقیم یا با انشعاب جداگانه است. برخی از پچپنل های فیبرنوری بصورت آنلودد یعنی بدون آداپتور و پیگتیل و برخی دیگر بصورت لودد بهمراه آداپتور و پیگتیل می باشد . دسترسی به آداپتور ها از جلو و از پشت پچپنل فیبر نوری امکان پذیر است .

سینی که در پچپنل فیبر نوری برای قرار گرفتن کاست و گلند طراحی شده است می تواند بصورت کشویی یا ثابت باشد. که پچپنل فیبر نوری کشویی نسبت به پچپنل فیبر نوری ثابت محبوبیت بیشتری دارد. پچپنل فیبر نوری هم دارای پنلهای داپلکس و هم دارای پنلهای سیمپلکس است بنابراین بر اساس آداپتور درخواستی می توانیم پچپنل مورد نظر را انتخاب نماییم. که در این بین پچپنل فیبر نوری SC و پچپنل فیبر نوری LC کاربرد بیشتری دارند.

سایر محصولات وستا     

پچکورد فیبر نوری    پیگتیل فیبر نوری    کابل شبکه  سوییچ شبکه    پچپنل

 


:: بازدید از این مطلب : 446
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 تير 1399 | نظرات ()